زمان برگزاری دومین همایش ملی کارآفرینی و تجاری سازی رشته زبان و ادبیات عربی به میزبانی دانشگاه سمنان تمدید شد
زمان ارسال مقالات و برگزاری دومین همایش ملی کارآفرینی و تجاری سازی رشته زبان و ادبیات عربی با تمرکز بر حوزه ترجمه متون پزشکی عربی و گردشگری سلامت تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان دکتر علیاکبر نورسیده دبیر اجرایی دومین همایش ملی کارآفرینی و تجاری سازی رشته زبان و ادبیات عربی با اعلام این خبر گفت: با توجه به درخواستهای متعدد بسیاری از پژوهشگران مبنی بر محدود بودن فرصت برای نگارش مقاله و درخواست تمدید زمان ارسال مقالات، پس از بررسی موضوع در کمیته علمی و اجرایی همایش، مقرر گردید: زمان ارسال مقالات تا ۱۵ فروردینماه ۱۴۰۲ تمدید گردد و دومین همایش ملی کارآفرینی و تجاری سازی رشته زبان و ادبیات عربی به میزبانی گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه سمنان ۲۰ اردیبهشتماه ۱۴۰۲ برگزار شود.
دکتر نورسیده توجه به میراث کهن اسلامی ایرانی و ارتباط آن با رشته زبان و ادبیات عربی، تقویت ارتباط دانشجویان و دانش آموختگان این رشته با جامعه و صنعت و معرفی زمینههای شغلی جدید برای دانش آموختگان از جمله اهداف برگزاری این همایش ملی است .
وی به محورهای این همایش اشاره کرد و افزود : کاربرد زبان عربی در گردشگری سلامت، نقد آثار ترجمه شده پزشکی از زبان عربی، چالشهای معادلیابی اصطلاحات پزشکی عربی، ابتکارات مؤلفان و مترجمان پزشکی تمدن اسلامی، معرفی نسخههای خطی و چاپی عربی پزشکی و طب اسلامی، واژهنامهنگاری و فرهنگ لغت نویسی پزشکی در حوزه زبان عربی و کاربردهای معاصر زبان عربی در حوزه پزشکی و چشماندازهای آینده از جمله محورهای این همایش است.
دبیر اجرایی دومین همایش ملی کارآفرینی و تجاری سازی رشته زبان و ادبیات عربی تصریح کرد با توجه به فعال شدن سامانه همایش: اساتید و پژوهشگران میتوانند تا ۱۵ فروردینماه ۱۴۰۲ مقالات و پژوهشهای خود را به این همایش ثبت شده در ISC از طریق سایت همایش به آدرس arabic.semnan.ac.ir ارسال نمایند.
دکتر نورسیده افزود: طبق هماهنگی به عمل آمده مقالات برگزیده در مجله علمی و بین المللی دراسات فی اللغة العربیة وآدابها و مجله الجمعیة العلمیّة الإیرانیّة للغة العربیة وآدابها به چاپ خواهد رسید.
شایان ذکر است؛ نخستین همایش ملی کارآفرینی و تجاری سازی رشته زبان و ادبیات عربی نیز زمستان ۱۳۹۳ به میزبانی دانشگاه سمنان و با حضور اساتید و پژوهشگران بسیاری از سراسر کشور برگزار شد که در آن گروه زبان و ادبیات عربی این دانشگاه به عنوان دبیرخانه دائمی کارآفرینی و تجاری سازی رشته زبان و ادبیات عربی انتخاب شد .
گفتنی است ؛ مصوبات نخستین دوره این همایش منشأ تغییرات مثبت زیادی بر رشته زبان و ادبیات عربی در سطح کشور شد .
نظر دهید