برای دومین سال متوالی؛
دستیابی مجله بین المللی و علمی پژوهشی دانشگاه سمنان به ضریب تأثیر بسیار بالا از پایگاه استنادی معتبر جهان عرب
مجله علمي پژوهشي "دراسات في اللغة العربية و آدابها " توانست برای دومین سال متوالی از پايگاه تخصصي معامل التأثير العربي (Arab Impact Factor) وابسته به اتحاديه دانشگاه هاي جهان عرب، در گزارش سال 2018 میلادی ، ضريب تأثير بالايي به ميزان (2.2) دريافت نمايد.
مجله علمي پژوهشي (ISC) و بین المللی " دراسات في اللغة العربية و آدابها " دانشگاه سمنان توانست برای دومین سال متوالی از پايگاه تخصصي معامل التأثير العربي (Arab Impact Factor) وابسته به اتحاديه دانشگاه هاي جهان عرب كه دفتر آن در مصر قرار دارد، در گزارش سال 2018میلادی آن، ضريب تأثير بالايي به ميزان (2.2) دريافت نمايد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ، سردبیر مجلة " دراسات في اللغة العربية و آدابها " با اعلام این خبر گفت : اين درحالي است كه از ميان صدها مجله معتبر علمي عربي كه از سراسر جهان در اين پايگاه نمايه شده است، مجلة علمي پژوهشي «دراسات في اللغة العربية و آدابها» دانشگاه سمنان جزء معدود مجلاتي به شمار مي رود كه ضريب تأثير بالاتر از 2 كسب كرده است.
دکتر صادق عسكري افزود : پايگاه ضريب تأثير عربي «معامل التأثير العربي» (Arab Impact Factor) معياري است براي تعيين ميزان ضريب تأثير(Impact Factor) مجلات علمي پژوهشي كه به زبان عربي منتشر مي شود و ميزان استناد به پژوهش هايي كه قبلا در هر مجله منتشر شده است را نشان مي دهد و بيانگر اهميت و جايگاه علمي هر مجله است.
سردبیر این مجله عرب زبان و بین المللی دانشگاه سمنان تصریح کرد : پايگاه «معامل التأثير العربي» وابسته به اتحاد الجامعات العربية (اتحادية دانشگاه هاي عربي) به ارزيابي كمي و كيفي مجلاتي كه به زبان عربي منتشر مي شود به صورت آكادميك از طريق تحليل عوامل متعددي مي پردازد كه از آن جمله مي توان به بررسي تعداد استناد به پژوهش هاي منتشر شده در هر مجله از سوي مجلات ديگر، اصالت و كيفيت علمي پژوهش هاي منتشر شده، سطح علمي اعضاي هيأت تحريريه، چگونگي ارزيابي و داوري مقالات، انتشار منظم، رعايت اخلاق پژوهش و انتشار علمي اشاره نمود.
دکتر عسکری اظهار داشت : مجله بين المللي «دراسات في اللغة العربية و آدابها» از سال 1389هـ.ش / 2010 م از سوي دانشگاه سمنان با همكاري دانشگاه تشرين سوريه منتشر و از شمارة نخست خود موفق به كسب اعتبار علمي پژوهشي از كميسيون بررسی نشريات وزارت علوم، تحقيقات و فناوري شده است و علاوه بر پايگاه رسمي خود به نشاني «www.lasem.semnan.ac.ir» در پايگاه هاي ديگري از جمله ISC ,SID , Magiran ,Noormags, Google Scholar نمايه سازي مي شود.
به گفته وی ، پژوهشگران بسياري از دانشگاه هاي مختلف ايران و بيشتر كشورهاي اسلامي از جمله سوريه، عراق، اردن، سودان، الجزاير، مصر، عربستان، اندونزي و... مقالات پژوهشي خود را به منظور ارزيابي و چاپ براي اين مجله علمي پژوهشي معتبر ارسال مي نمايند.
یاد آور می شود در گزارش سال 2017م مرکز استنادی معامل التأثير العربي نیز مجله علمی پژوهشی دراسات في اللغة العربية وآدابها ضریب تأثیر 2.1 را کسب نموده بود که ضریب تأثیر بسیار بالایی به شمار می رود و در گزارش امسال این عدد ارتقاء یافته و به میزان 2.2 رسیده است ؛ تاكنون 27 شماره از اين مجله از سوي انتشارات دانشگاه سمنان منتشر شده است .
نظر دهید