به صورت مجازی؛

دومین همایش ملی با موضوع جایگاه آموزش تلفیقی در یاددهی مهارت‌های زبانی عربی برگزار می‌گردد

به میزبانی گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه سمنان و با همکاری انجمن علمی و گروه آموزشی زبان عربی استان سمنان و دبیرخانه کشوری زبان عربی دومین همایش کشوری با موضوع «جایگاه آموزش تلفیقی در یاددهی مهارت‌های زبانی عربی» برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان دومین همایش ملی با موضوع «جایگاه آموزش تلفیقی در یاددهی مهارت‌های زبانی عربی» به صورت مجازی از سوی گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه سمنان با همکاری انجمن علمی و گروه آموزشی زبان عربی استان سمنان و دبیرخانه کشوری زبان عربی برگزار می‌گردد.

دکتر علی ضیغمی رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه سمنان با اعلام این خبر افزود در این همایش ملی که با حضور دبیران عربی سراسر کشور 12 آبان ماه 1401 در بستر سامانه همایش‌های مجازی دانشگاه سمنان برگزار می‌گردد، اساتید و متخصصان مهارت‌های زبانی عربی به بررسی مسائل نظری، کاربردی و تبادل تجربیات در این زمینه می‌پردازند.

دکتر ضیغمی خاطر نشان کرد این همایش کشوری در راستای هم‌افزایی بیش از پیش در ارتقای تدریس مهارت‌های زبان عربی از مدرسه تا دانشگاه است که گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه سمنان در ادامه همکاری نزدیک خود با آموزش و پرورش استان در این همایش ملی مشارکت دارد.

شایان ذکر است سال گذشته نیز نخستین همایش کشوری با موضوع «تقویت مهارت‌های زبانی عربی از مدرسه تا دانشگاه» در بستر سامانه همایش‌های مجازی دانشگاه سمنان با مشارکت حدود 500 نفر از معلمان عربی کشور برگزار گردید که مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.

2 نظر برای این محتوا وجود دارد

زری فخاری زاده8374