تجلیل از سه عضو هيأت علمی گروه زبان و ادبیات عربی در مراسم نکوداشت هفته پژوهش دانشگاه سمنان

در آیین نکوداشت جایگاه محققان (نجم) دانشگاه سمنان از سه نفر از اعضای هیأت علمی گروه زبان و ادبیات عربی این دانشگاه تقدیر گردید.

در مراسم تجلیل از پژوهشگران و محققان برتر دانشگاه سمنان که با حضور مسؤولین استان و شهرستان سمنان و ریاست و مسؤولین دانشگاه در مرکز همایش‌های بین‌المللی شهید سلیمانی دانشگاه سمنان برگزار گردید از سه تن از اعضای هیأت علمی گروه زبان و ادبیات عربی تقدیر شد.

در این آیین دکتر علی ضیغمی دانشیار گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده علوم انسانی ( ادبیات و زبان‌های خارجی ) ، دکتر علی اکبر نورسیده مدیر گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه، پژوهشگر برتر دانشکده و دبیر اجرایی دومین همایش ملی کارآفرینی و تجاری‌سازی رشته زبان و ادبیات عربی و دکتر سیدرضا میراحمدی دانشیار گروه زبان و ادبیات عربی و دبیر علمی دومین همایش ملی کارآفرینی و تجاری سازی رشته زبان و ادبیات عربی به عنوان برگزیدگان مراسم بزرگداشت #هفته_پژوهش دانشگاه (آیین نجم) در سال 1402 مورد تقدیر قرار گرفتند.

این موفقیت را خدمت همکاران محترم و دانشجویان عزیز گروه تبریک عرض نموده و آرزوی موفقیت روزافزون برای عزیزان داریم.

گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه سمنان

-  -  -  -