در گزارش سال 2023 این پایگاه وابسته به اتحادیه دانشگاه‌های جهان عرب صورت گرفت؛

ارتقای ضریب تأثیر مجله دراسات في اللغة العربية وآدابها دانشگاه سمنان در پایگاه بین‌المللی «معامل التأثیر العربي» برای دومین سال متوالی

در گزارش سال 2023 پایگاه «معامل التأثير العربي» وابسته به اتحادیه دانشگاه‌های جهان عرب مجله علمی و بین‌المللی دراسات في اللغة العربية وآدابها» دانشگاه سمنان ضریب تأثیر 1.91 کسب نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان دکتر علی ضیغمی مدیر مسؤول مجله بین‌المللی دراسات في اللغة العربية وآدابها با اعلام این خبر افزود، در گزارش سال 2023 پایگاه استنادی «معامل التأثیر العربي» وابسته به اتحادیه دانشگاه‌های جهان عرب (اتحاد الجامعات العربية) مجله علمی و بین‌المللی «دراسات في اللغة العربية وآدابها» توانست برای دومین سال متوالی با ارتقای ضریب تأثیر خود به ضریب تأثیر 1.91 دست یابد.

دکتر ضیغمی افزود: مجله بين المللي «دراسات في اللغة العربية و آدابها» از سال 1389هـ.ش / 2010 م از سوي گروه زبان و ادبیات عربی دانشگاه سمنان با همکاری دانشگاه تشرین سوریه منتشر می‌شود و تاکنون 37 شماره از این مجله منتشر گردیده است. و از شمارۀ نخست خود موفق به كسب اعتبار علمي پژوهشي از كميسيون نشريات وزارت علوم، تحقيقات و فناوري شده است و علاوه بر پايگاه رسمي خود به نشاني «lasem.semnan.ac.ir» در پايگاه‌هاي ديگري از جمله ISC ,SID , Magiran ,Noormags, Google Scholar نمايه‌سازي مي‌گردد و پژوهشگران بسياري از دانشگاه‌هاي مختلف ايران و بيشتر كشورهاي اسلامي از جمله سوريه، عراق، اردن، سودان، الجزاير، مصر، عربستان، اندونزي و... مقالات پژوهشي خود را به منظور ارزيابي و چاپ براي اين مجله علمي پژوهشي معتبر ارسال نموده و مي‌نمايند.

شایان ذکر است پايگاه ضريب تأثير عربي «معامل التأثير العربي» (Arab Impact Factor) معياري است براي تعيين ميزان ضريب تأثير(Impact Factor) مجلات علمي پژوهشي كه به زبان عربي منتشر مي گردد و ميزان استناد به پژوهش‌هايي كه قبلا در هر مجله منتشر شده است را نشان مي دهد و بيانگر اهميت و جايگاه علمي هر مجله است.
پايگاه «معامل التأثير العربي» وابسته به اتحاد الجامعات العربية (اتحادية دانشگاه هاي عربي) به ارزيابي كمي و كيفي مجلاتي كه به زبان عربي منتشر مي شود به صورت آكادميك از طريق تحليل عوامل متعددي مي پردازد كه از آن جمله مي توان به بررسي تعداد استناد به پژوهش هاي منتشر شده در هر مجله از سوي مجلات ديگر، اصالت و كيفيت علمي پژوهش هاي منتشر شده، سطح علمي اعضاي هيأت تحريريه، چگونگي ارزيابي و داوري مقالات، انتشار منظم، رعايت اخلاق پژوهش و انتشار علمي اشاره نمود.

علی ضیغمی
تهیه کننده:

علی ضیغمی

0 نظر برای این محتوا وجود دارد

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: